‘t Raedthuys in hartje Haastrecht
calendar Evenementen agenda
Tekst en bestanden - Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Klik hier om de download versie te bekijken

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met ‘t Raedthuys Haastrecht (KvK nummer: 24486868), Hoogstraat 79, 
2851 BC te Haastrecht (www.raedthuys-haastrecht.nl). 

Grondslag verwerking persoonsgegevens

‘t Raedthuys Haastrecht verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen 

  • Toestemming van de betrokken persoon (nieuwsbrieven, overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

‘t Raedthuys Haastrecht verwerkt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten
  • relatiebeheer
  • nieuwsbrieven
  • product- en dienstontwikkeling
  • administratieve handelingen
  • het bepalen van strategie en beleid
  • personeelsadministratie
  • sollicitatieprocedure
  • aanbiedingen

‘t Raedthuys Haastrecht verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. We gaan een orderbevestiging sturen, een factuur en indien nodig een herinnering of aanmaning. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.
Iedereen kan zich voor onze nieuwsbrief opgeven, we sturen u dan regelmatig nieuws per mail. Deze brieven bevatten onzichtbare codes, waarmee wij kunnen volgen hoeveel mensen onze nieuwsbrief lezen en op welke onderwerpen er doorgeklikt wordt. 
We registreren niets op naam, we gebruiken alleen algemene informatie om onze nieuwsbrief te kunnen verbeteren. De nieuwsbrief kunt u ook gemakkelijk weer afmelden, via een link onderaan de nieuwsbrief.
Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

‘t Raedthuys Haastrecht heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.
Indien u geen gegevens zou verstrekken, kunnen wij ons werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met ons.
Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om contact op te nemen met u om uw opdracht/reservering te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen). 

Ontvangers van persoonsgegevens

‘t Raedthuys Haastrecht verwerkt uw gegevens in een database, dit systeem gebruiken wij alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. Onze database is goed beveiligd volgens Europese normen.
Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden, voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte overeenkomst. 
Met de “derden” waar wij gebruik van maken om haar diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkers)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.
Nieuwsbriefgegevens worden bewaard zolang u daar toestemming voor heeft gegeven, zodra een uitschrijving voor een nieuwsbrief is ontvangen, zullen wij de gegevens verwijderen.
Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.
Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen of toestemming vragen om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

‘t Raedthuys Haastrecht maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. 

Wij maken met onze website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen. Wij maken dan ook gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat.

Social Media Buttons

‘t Raedthuys Haastrecht heeft een aantal Social Media Buttons op haar website staan. Dit om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om berichten te delen. De social mediakanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US privacy Shield. Wij maken gebruik van:

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram

Cookies

Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar onze aparte cookieverklaring.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. ‘t Raedthuys Haastrecht is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van websites die niet onder ons beheer vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

‘t Raedthuys Haastrecht zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar gegevens verder volgens de AVG meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag ‘t Raedthuys Haastrecht vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ons verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. 
Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@raedthuys-haastrecht.nl.
Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.
U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Wij zullen uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl 

Geautomatiseerde besluitvorming

‘t Raedthuys Haastrecht maakt gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van kredietwaardigheid van onze klanten. De mogelijkheid bestaat dat wij onderzoek doen naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief resultaat uit dit onderzoek komt, kunnen wij ervoor kiezen om de overeenkomst te ontbinden. Wij kunnen er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid, stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn. 

Wijzigingen

‘t Raedthuys Haastrecht behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten. 
De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: 
www.raedthuys-haastrecht.nl.
 

‘t Raedthuys Haastrecht logo
‘t Raedthuys Haastrecht

Zoeken

Faciliteiten

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Bent u op zoek naar een romantische  locatie om uw huwelijksdag te vieren? ’t Raedthuys in Haastrecht is de ideale trouwlocatie om uw liefde met het ja-woord te vereeuwigen. Van receptie, borrel, lunch tot diner:  ’t Raedtuys is dé exclusieve en idyllische trouwlocatie die al uw wensen uit laat komen. Op het prachtige bordes kunnen schitterende huwelijksfoto’s geschoten worden om deze bijzondere dag nooit meer te vergeten. Het monumentale pand staat al sinds 1618 in het teken van de liefde en vele echtparen hebben hun liefde binnen deze eeuwenoude muren bevestigd.

Meer informatie
StudioMarjoleinBrinkhorst-180929-181
Trouwerij Jelle en Manon
Trouwzaal ´t Raedthuys Haastrecht
Trouwzaal ´t Raedthuys Haastrecht 2
Trouwlocatie

Trouwlocatie

Bent u op zoek naar een romantische  locatie om uw huwelijksdag te vieren? ’t Raedthuys in Haastrecht is de ideale trouwlocatie om uw liefde met het ja-woord te vereeuwigen. Van receptie, borrel, lunch tot diner:  ’t Raedtuys is dé exclusieve en idyllische trouwlocatie die al uw wensen uit laat komen. Op het prachtige bordes kunnen schitterende huwelijksfoto’s geschoten worden om deze bijzondere dag nooit meer te vergeten. Het monumentale pand staat al sinds 1618 in het teken van de liefde en vele echtparen hebben hun liefde binnen deze eeuwenoude muren bevestigd.

Meer informatie
Expositie ruimte

Expositie ruimte

’t Raedthuys in Haastrecht biedt kunstenaars de ruimte om hun werk in alle zalen te exposeren. Deze exposities zijn openbaar dus voor iedereen toegankelijk en staan altijd aangegeven in de agenda. Tijdens het bekijken van de kunstwerken en het monument zelf kunt u ook genieten van onze hapjes en drankjes. Geïnteresseerde kunstenaars kunnen contact opnemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie
IMG_0124
IMG_0143
IMG_0137
Expositie ruimte

Expositie ruimte

’t Raedthuys in Haastrecht biedt kunstenaars de ruimte om hun werk in alle zalen te exposeren. Deze exposities zijn openbaar dus voor iedereen toegankelijk en staan altijd aangegeven in de agenda. Tijdens het bekijken van de kunstwerken en het monument zelf kunt u ook genieten van onze hapjes en drankjes. Geïnteresseerde kunstenaars kunnen contact opnemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie
Proeverijen

Proeverijen

In de pittoreske kelder van ’t Raedthuys in Haastrecht worden regelmatig kleinschalige proeverijen georganiseerd, zoals wijn-, whisky- of bierproeverijen. Bij het uiteenlopende aanbod van dranken worden bijpassende hapjes geserveerd om zo de meest verfijnde smaakbeleving te ervaren. De historische en esthetische waarde van het pand zijn daarbij ook een essentieel onderdeel van de gehele gewaarwording, maar misschien wel het allerbelangrijkste: ons team neemt u alle zorgen uit handen zodat u volledig wordt ontzien en kunt genieten. Houd onze agenda in de gaten voor aankomende proeverijen!

Meer informatie
IMG_0437
IMG_0517
IMG_0422
IMG_0436
Proeverijen

Proeverijen

In de pittoreske kelder van ’t Raedthuys in Haastrecht worden regelmatig kleinschalige proeverijen georganiseerd, zoals wijn-, whisky- of bierproeverijen. Bij het uiteenlopende aanbod van dranken worden bijpassende hapjes geserveerd om zo de meest verfijnde smaakbeleving te ervaren. De historische en esthetische waarde van het pand zijn daarbij ook een essentieel onderdeel van de gehele gewaarwording, maar misschien wel het allerbelangrijkste: ons team neemt u alle zorgen uit handen zodat u volledig wordt ontzien en kunt genieten. Houd onze agenda in de gaten voor aankomende proeverijen!

Meer informatie
Vergaderruimte

Vergaderruimte

Bent u opzoek naar een unieke vergaderruimte? ’t Raedthuys is ideaal voor indrukwekkende conferenties en beraadslagingen. ‘t Raedthuys bied grote en kleine vergaderruimtes in een historische ambiance. Wij bieden adequaat presentatiemateriaal en een gevarieerde catering. Andere speciale wensen? Ons team staat ten alle tijden voor u klaar. Het monumentale pand zal een ontegenzeggelijke indruk achterlaten bij u en uw collega’s.

Meer informatie
Vergaderzaal monumentale gedeelte van het oude raadhuis in Haastrecht
Vergaderzaal monumentale gedeelte van het oude raadhuis in Haastrecht 2
Vergaderruimte ´t Raedthuys Haastrecht
Vergaderruimte ´t Raedthuys Haastrecht 2
Vergaderruimte

Vergaderruimte

Bent u opzoek naar een unieke vergaderruimte? ’t Raedthuys is ideaal voor indrukwekkende conferenties en beraadslagingen. ‘t Raedthuys bied grote en kleine vergaderruimtes in een historische ambiance. Wij bieden adequaat presentatiemateriaal en een gevarieerde catering. Andere speciale wensen? Ons team staat ten alle tijden voor u klaar. Het monumentale pand zal een ontegenzeggelijke indruk achterlaten bij u en uw collega’s.

Meer informatie
Sociëteit

Sociëteit

’t Raedthuys in Haastrecht geeft de gelenheid voor een aantal middagen in de week voor 60-plussers om te ontspannen en samen te komen onder het genot van een hapje en een drankje. ‘t Raedthuys staat open voor een ieder die zich in gezelligheid wil verenigen en dat in stijl wenst te doen.

 

Meer informatie
IMG_0220
IMG_0200
Sociëteit

Sociëteit

’t Raedthuys in Haastrecht geeft de gelenheid voor een aantal middagen in de week voor 60-plussers om te ontspannen en samen te komen onder het genot van een hapje en een drankje. ‘t Raedthuys staat open voor een ieder die zich in gezelligheid wil verenigen en dat in stijl wenst te doen.

 

Meer informatie
Catering

Catering

Wilt u genieten van een uitgebreid buffet? ´t Raedthuys biedt een gevarieerde catering aan tegen een betaalbare prijs. Zo kan er voor elke gelegenheid een catering op maat gemaakt worden; denk aan  recepties, verjaardagen, bedrijfsevenementen of bruiloften. Speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Wij stellen ons flexibel op en beschikken over een breed assortiment. Middels het invullen van het offerteformulier kunt u al uw wensen aan ons doorgeven en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

 

Meer informatie
IMG_0070
Catering ´t Raedthuys Haastrecht
Catering 't Raedthuys Haastrecht
Catering Haastrecht
Catering

Catering

Wilt u genieten van een uitgebreid buffet? ´t Raedthuys biedt een gevarieerde catering aan tegen een betaalbare prijs. Zo kan er voor elke gelegenheid een catering op maat gemaakt worden; denk aan  recepties, verjaardagen, bedrijfsevenementen of bruiloften. Speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Wij stellen ons flexibel op en beschikken over een breed assortiment. Middels het invullen van het offerteformulier kunt u al uw wensen aan ons doorgeven en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

 

Meer informatie
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
‘t Raedthuys Haastrecht

Copyright © 2021 ‘t Raedthuys Haastrecht | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM